Factor Energía

Factor Energia

Factor Energia S.A, va ser la primera companyia elèctrica independent autoritzada pel Ministeri d\'Indústria després de la liberalització del mercat elèctric, fa més de deu anys.

L\'activitat de la companyia se centra en el subministrament d\'energia elèctrica a empreses, prestar serveis al mercat de productors en Règim Especial i a oferir assessorament en eficiència i estalvi energètic.

La companyia va ser fundada en 1999 amb la missió d\'oferir un preu competitiu i orientar-se cap al client, trencant la dinàmica de baixa qualitat de servei pròpia dels sectors monopolístics.

Avui, desenes de milers d\'empreses repartides per tot el territori espanyol confien el seu subministrament i actuacions d\'estalvi i eficiència energètica a Factor energia, per preu, transparència en la gestió i la qualitat en el servei.

Factor energia és una empresa diferent perquè no pretenem vendre sinó fer clients, és a dir, establir amb les empreses a les quals subministrem electricitat una relació a llarg termini basada en la mútua confiança i a fer de les seves necessitats nostre principal objectiu.

Les Empreses són els nostres clients, tant per raons normatives com d\'exigència en el servei.
Únicament els clients amb un elevat nivell d\'exigència com en el cas de les Empreses, aprecien en la seva justa mesura la professionalitat i qualitat dels nostres serveis.

Per les empreses el consum d’energia elèctrica és un input molt important pel seu negoci, és un cost directe que repercuteix en el producte final.

Treballem en baixa tensió a partir de 10Kw i sense límit.

Et podràs beneficiar d’un estalvi important amb Factor Energia, amb descomptes fins el 25,5%.

 

Demana pressupost

Envian's la teva petició per correu electrònic i ens posarem en contacte amb tú.

demanar pressupost
Electro Rosell

Ubicació

Com trobar-nos

Estem a Juneda, al carrer de La Font, 75
Les Coordenades GPS són:
41.545734,0.826217